måndag 30 juli 2012

Förra veckan

De första två semesterveckorna vi hade tillsammans var väldigt lugna, mycket vila och dagen som den kom men förra (och tyvärr sista ihop) blev det fart på. Började med att åka upp hela familjen till Nordens ark med Magnus föräldrar ochbror med familj.


Trodde det skulle bli tuffare och göra mer ont än det gjorde faktiskt med gick mest och det är stillaståendet som är värst för mig så det lyckades bra. Massa fina djur var det.


Selma tittade på leoparden och tyckte att det var en mjau, Magnus fick snällt svara att "tja, en väääldigt stor mjau i så fall".
Efteråt stannade vi till i Laxbutiken i Ljungskile och åt en god lunch, aldrig ätit där innan men det får bli fler gånger! Massa godheter att köpa med sig hem fanns också.


Dagen avslutades med en grymmemiddag och lite spel hos fam Lindau/Junkvist.

I riktigt sommarväder mötte vi i torsdags upp mina föräldrar på Liseberg. Är så trött på att det bara finns korv och burger king att äta så jag hade köpt med mig goda baugetter och bullar så vi satte oss i skuggan och hade picknick istället. Billigare och mycket mysigare.














Selma fick åka som en tok, massa karuseller fanns det! Lite skeptisk till tekopparna men det var nog för att hon inte såg över kanten.

I fredags var det som sagt Bruce på Ullevi och i lördags åkte jag upp tidigt till almön för att hjälpa till inför pappas 65årskalas.



Det slutade regna till slut iallafall. Vi hade en übertrött tös så vi stannade tyvärr bara till halv 8. Sedan fick vi åka hem och lägga ett trött barn och en mör mamma dom inte riktigt hämtat sig sedan gårdagen.

Igår blev det lugnt med lite städning här hemma sedan kom Frida och Victor på lite middag och spel.

Inte varit så mycket bloggande under semestern men nu är det mycket dötid så ska bli bättring:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar