torsdag 16 december 2010

Vi är bäst. Gänget ( i dess olika konstellationer) brukar ta hem vinsterna på quizar i Kungälv och tröttnade på dem efter ett tag då de tyvärr blev för enkla. Så efter ett långt uppehåll gjordes det comeback på malt & humle med musikquiz. Där vi gick vinnnde ur tävlingen. Vi var helt okej men vi hade inte vunnit med den poängen om vi hade tävlat i stan. Vi vann presentkort på 400:- så middag och dryck för fyra kostade oss (Patrik) 147:-.
Idag kom vi hem efter en kielkryssning. Varit supermysigt att komma iväg från vardagen här hemma lite och äta och dricka gott. Det blev en del kolhydrater under resan men märker verkligen hur mycket MIN ( allas är olika vettu) kropp mår så nu blir det grönt fram tills jul. Förhoppningsvis så når jag mitt delmål tills dess, denna resan ställer nog till det lite men hoppas.
Hade tänkt att följa med till öppna förskolan i morgon men Selma har känts lite febrig och har hostat så mycket under eftermiddagen så vi stannar nog hemma och ser om det blivit bättre, vill inte smitta någon annan liten. Tanken har varit att vi skulle åka in en sväng på Liseberg men vi får se hur vi känner oss, Magnus är lite sjuk han med så nu har jag två barn att ta hand om!




Eget bordingcard










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar