fredag 25 februari 2011

Hur kan veckan gå så fort, redan fredagkväll.
Gårdagen startade med ett härligt zumbapass, man märker verkligen att det blir jobbigare och jobbigare ju mer man lär sig.
Det är här magin sker.


Efter det packade vi in oss i bilen och drog till kastala på öppna förskolan. Det är riktigt roligt att komma ut och umgås, det blir roligare sedan när Selma kan leka lite mer.
Hon är så rolig når hon bara backar bak på golvet hela tiden, det kan gå riktigt fort när hon väl börjar. Då kan man hamna under bänken.



Det blev inhandling av bilstol igår men blev en annan typ, köpte en belogic. Den skulle tydligen vara den som tar minst plats i bilen och vara bäst i test. Vi får väl se om den fungerar för henne, man är ju så van vid den andra.
Idag var det äntligen fredag och då åt stora familjen en god lunch på tant Rut, älskar deras pastasallad med kyckling utan pasta!






Kl 15.00 var de dags för jobb, stannade kvar till åtta. Är helt slut i kroppen. När jag kom hem hade Magnus tänt levande ljus i hela lägenheten, räkorna var framdukade och vinet upphällt. Min man kan om han vill <3

I morgon står träning, ståupp på mimers och middag på östra tull på schemat. Det kommer att bli en kanondag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar